5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN: Insajder nije imao adekvatne sagovornike o slučaju ‘Živković’

Objavljeno: 08.11.16 u 12:45

Fudbalski klub Partizan oglasio se zvaničnim saopštenjem povodom emisije ‘Insajder’ na TV B92 u kojoj se govorilo o transferu Andrije Živkovića iz ovog kluba u Apolon, to jest spora koji se vodi pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti:

– Povodom današnjeg saslušanja pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani (CAS), fudbalski klub Partizan koristi ovu priliku da istakne da su navodi, komentari i izjave učesnika u emisiji ”Insajder” TV B92, neodgovarajući zvaničnim klupskim dokumentima, formalno potpisanim ugovorima i pravnim pretpostavkama koje predstavljaju osnov za učešće u sporu ’’Apollon Football Ltd.v.Partizan FC & FIFA”, koji se vodi pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani.

Fudbalski klub Partizan, izražavajući veru u nepristrasnost i pravičnost nadležnih sudskih organa, ne želi da na bilo koji način utiče na donošenje odluke po ovom pitanju, međutim, ukazuje da pojedini sagovornici u ovoj emisiji nisu mogli imati adekvatan uvid u klupsku politiku, poslovne odluke i donošenje odgovarajućih akata nakon 26.12.2014.godine.

Ukazujemo i da niko od zvaničnika, prethodnog i aktuelnog saziva uprave nije uzimao učešće u komentarisanju ovog slučaja u gore pomenutoj emisiji. Sledstveno ovome FK Partizan drži da su određeni zaključci i pojedine izjave date u okviru emisije ”Insajder” proizvoljni, kontradiktorni, nezvanični i ne korespondiraju sa činjeničnim stanjem stvari u slučaju Živković – piše u saopštenju FK Partizan.

0
0

5 Komentara

  1. Ovaj sistem su patentirali Vazura i ekipica prevazisli Zeku !!!! Sada ili idu za sicu ili prave stetu a moze i gratis samo da se odreknu nekoliko plsta . Treba Vazuri plstiti licencu

    0
    0
    Odgovori
  2. E kako da ne ne daju saopstenja a tuzi ih Apolon za neispunjenje ugovora. Dobice Apolon spor platiti 2,5 milki plus 10 posto kamata za svaku godinu. A nisu ga prodali zato sto Zile nije pristao a od trgovine nema nista bez njegove saglasnosti. Da su imali profi odnos sa igracem pristao bi ovako namerno il slucajno ode i ostavi dugove a naravno nije oprostio nista. Gde je Vazura sportski strucnjak da kaze a oprostio je neisplacene zarade klubu da da

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije…trebalo je vas lopove da pitaju sta ste i kako spremili za javnost a istina da se precuti,po obicaju.Najveci krivac je onaj mutavi Djura Frizura,sto ne zna ni prostu recenicu da sastavi a zatim i novo postavljena uprava jer je znala o cemu se radi i trebalo je prodati igraca u letnjem prelaznom roku.Ionako su svi znali da i sa njim i bez njega nista ne moze da se uradi ni u Evropi ni u nasem prvenstvu jer je Zvezda imala za klasu jaci i kvalitetniji tim.

    0
    0
    Odgovori
    • Istuna , svasta nesto nam ti naprica … ALI … ono zvezda je imala bolji tim … samo … to uvek zborite … kad titulu NE otmete … (uvek ste jedino najbolji tim u upravi imali i raspored ljudi u FSJ-FSS …). hajde da si u pravu … ??? … ali … EVROPA – KVALIFIKACIJE ZA DRUGU LIGU EVROPE NIKAKO PRVO KOLO DA PRESKOCITE … DOK PARTIZAN IGASE GRUPNU FAZU LIGE SAMPIONA I TU GRUPNU FAZU TE DRUGE LIGE … ZNAM : SEZONA KUPANJA DA NIJE … TVOJE TVRDNJE BI TACNE BILE …

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter