7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DO SADA NEVIĐENO U DERBIJU: Navijači Zvezde aplauzom ispratili povređenog igrača Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.16 u 10:35

Da fer-plej u odnosima Crvene zvezde i Partizana, to jest njihovih navijača nije umro, pokazuje snimak posle povrede Đrođra Majstorovića.

Centar Partizana je usled povrede ostao da leži na parketu. U pomoć su mu pritrčali lekari sa klupe crno-belih, ali i igrači iz oba tabora. Kada su uspeli da podignu visokog igrača cela dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ je aplaudirala. Da li se to u Srbiji nešto menja na bolje, nadamo se da da…

Bravo za navijače Crvene zvezde…

(Izvor: YouTube/ABA JTD liga)

0
0

7 Komentara

  1. Pa naravno da ima normalnih ljudi na obe strane.Nisu svi navijaci placeni,tacnije svi koji su placeni i nisu navijaci. Pozdrav svim normalnim navijacima bilo kojih boja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Oni nas mrze a mi njih ne volimo ali ih postujemo i sve njihove korektne sportiste….Razlika je u miljama izmedju nas i njih

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedno brdo a dva sveta i univerzuma.Od druge strane se to nikad ne bi ocekivalo.Nismo isti i hvala bogu sto je tako i sto sam zvezdas.

    0
    0
    Odgovori
    • PA KAKO DA BUDEMO ISTI MI IZ HUMSKE VI MENJATE ADRESE I FIRME I IMENA MI SMO OD 1945 A VI OD 2011.A ŠTO SE TIČE TAKVIH POVREDA TO SINE GREŠIŠ MENI JE SVAKOG IGRAČA ŽAO PA ČAK I TIH MUJANA KOJI SU KO FOL VELIKLI PATRTIZANOVCI JER SU TI SVI IGRAČI POTENCIJALNI REPREZENTATIVCI SRBIJE.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter