0
Top News

VREMEPLOV: Divljački čin Frančeska Totija kojim je ukaljao čast ‘Večnog grada’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.16 u 00:00

Frančesko Toti jedan je od najvećih fudbalera današnjice, i sigurno najveća legenda Rome. Ipak, i „Princ Rima“ je imao svojih momenata koji nisu za pohvalu…

Toti je poznat kao veoma temperamentan fudbaler koji ne dopušta da ga iko „gazi“, a upravo on je to učinio Karstenu Ramelovu, fudbaleru Bajera iz Leverkuzena.

Tokom susreta četvrtog kola grupe B Lige šampiona u sezoni 2004/05, Roma je jurila trijumf koji bi je ostavio u trci za plasman u nokaut fazu evrokupova. nakon što je u prva tri susreta doživela tri poraza – Real je u drugom kolu bio bolji u Madridu 4:2, Bajer u narednom, trećem, na svom terenu 3:1, a prvi susret u grupi protiv kijevskog Dinama Ukrajinci su dobili za zelenim stolom 3:0, nakon što su navijači Rome sudiju Friska pogodili u glavu, pa je meč prekinut, a Roma, pored poraza, kažnjena sa dve utakmice pred praznim tribinama.

Prvi takav usledio je protiv Bajera, a nemoć Rome doveo je do jednog krajnje nesportskog poteza kapitena Vučice, Frančeska Totija.

Naime, Toti je u 72. minutu skokom izbegao start Karstena Ramelova, ali je, umesto da ga preskoči, doskočio poprilično grubo na nemačkog fudbalera.

(Youtube/alfon3333)

„Princ Rima“ je prošao sa žutim kartonom, ali je Roma ipak kažnjena spektakularnim golom Berbatova u 82. minutu.

(Youtube/GreatGoalTV)

Do kraja susreta, Montela je postigao gol za Romu i doneo Rimljanima bod, ali to je bilo sve od Rome za to izdanje Lige šampiona, pošto je do kraja zabeležila još dva poraza – od Reala na svom terenu 3:0, dok je Dinamo u Kijevu trijumfovao sa 2:0, pa je takmičenje u grupi završila kao ubedljivo poslednja, sa čak pet poraza i samo jednim bodom iz šest mečeva.

Kroz prizmu Totijevog čina – sasvim zasluženo.

VREMEPLOV: Gol Dejana Stankovića iz KORNERA u derbiju protiv Milana koji su mnogi zaboravili (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter