0
Ostali sportovi

OVO VIŠE NIJE NORMALNO! Srpski reprezentativci jedva izbegli linč u Splitu

Objavljeno: 07.11.16 u 14:44

Nekoliko srpskih takmičara je tokom mitinga u Solinu izbeglo ozbiljan fizički napad. Sve se desilo u subotu na parkingu u Splitu,

Grupa strelaca iz Srbije u kojoj su bili Damir Mikec, Duško Petrov, Zoran Vujić, Srđan Jovanović i hrvatski reprezentativac Uroš Kačavenda vraćala sa večere, kada su iha napali neidentifikovani napadači.

– Kad smo na parkingu prošli kraj sedmorice mladića, krenuli su za nama. Kad smo ušli u automobil, potrčali i su, počeli da viču, prete i stigli su nas. Pokušavali su da otvore svaka vrata, izvuku nas napolje, udarali su po automobilu. Na sreću uspeo sam brzo da upalim automobil, a posle su još pedesetak metara trčali za nama. Ne znam kako su prepoznali da smo iz Srbije, jer nismo imali beogradske tablice, možda po nalepnici za registraciju na staklu. Za dlaku smo izbegli napad. Bitno je da smo prošli bez povreda, ali svi smo bili vrlo uznemireni – opisao je Mikec situaciju u Splitu.

Pre dva meseca u Hrvatskoj su napadnuti i mladi vaterpolisti Partizana…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter