0
Američki fudbal

NFL: Koltsi sjajni, Ouklend bolji, Dalas najbolji, vraća se Karolina (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.16 u 12:34

Ako se po jutru dan poznaje, novi šampion NFL biće neko iz četvorke Nju Ingland, Oukland, Dalas i Atlanta. Ipak, ni Panterse ne bi trebalo otpisati…

Osma nedelja NFL šampionata donela je nekoliko velikih duela, i ujedno izdvojila ekipe od kojih bi trebalo očekivati da imaju kvalitet da idu do samog kraja.

Trenutno prvoplasirana ekipa NFC, Dalas Kaubojsi, lako su preskočili i nejaki Klivlend, pa sa skorom 7-1 suvereno drže prvo mesto u konferenciji, i teško je verovati da će neko uspeti da ih ugrozi.

Sjajni su ponovo bili Dak Preskot sa 247 bačenih jardi i tri bačena tačdauna, i Ezekel Eliot sa dva poentiranja iz 92 pretrčane jarde.

(Youtube/NFL)

U divizijskom duelu istočne divizije NFC, Njujork Džajantsi bili su bolji od Filadelfija Iglsa 28:23, i to najviše zahvaljujući neverovatno lošem početku meča od strane Iglsa, kada je Karson Venc, ruki kvoterbek Filadelfije, u prva dva drajva bacio dva presečena pasa. Ilaj Mening takvu priliku ne propušta…

(Youtube/NFL)

Indijanapolis je stigao u Grin Bej sa statusom velikog autsajdera, a onda je usledio košmar – ispucan početni udarac Pekersa Koltsi su vratili za tačdaun i tako stavili do znanja da nisu došli da izgube. Grin Bej je imao prilike da se vrati, ali je Rodžers ili loše bacao, ili su vajd risiveri ispuštali lopte, tako da je Indijanapolis odneo pobedu sa Lembo Filda 31:26.

(Youtube/NFL)

Karolina je očajno otvorila sezonu, ali se, nakon pobede nad ekipom LA Remsa, vraćaju u igru za plej of – 13:10. Još uvek škripi, još ima problema, ali svako da Pantere ne bi trebalo otpisati tek tako, pogotovo ne ako se uzme u obzir da je Kem Njuton poprilično ljut zbog odnosa sudija prema njemu…

(Youtube/NFL)

U poslednjem meču odigranom u nedelju, Ouklend je u direktnom duelu savladao divizijskog rivala, ekipu Denvera, i došao u situaciju da svoju sudbinu drži u svojim rukama.

(Youtube/NFL)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]NFL, deveta nedelja

Tampa Bej– Atlanta 28:43
Klivlend – Dalas 10:35
Kanzas Siti – Džeksonvil 19:14
Majami – Njujork Džets 27:23
Minesota – Detroit 16:22
Njujork Džajants – Filadelfija 28:23
Baltimor – Pitsburg 21:14
Los Anđeles – Karolina 10:13
San Francisko – Nju Orleans 23:41
San Dijego – Tenesi 43:35
Grin Bej – Indijanapolis 26:31
Ouklend – Denver 30:20.

Utorak
02.30  Sijetl (4-2-1) – Bafalo (4-4)[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter