0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KOD KRLETA NA RUČKU: Atmosfera u stručnom štabu FSS je – sjajna! (FOTO)

Objavljeno: 07.11.16 u 00:06

Saradnja Slavoljuba Muslina sa njegovim pomoćnicima na vrhunskom je nivou.

Reprezentaciju Srbije u narednim danima očekuju pripreme za kvalifikacionu utakmicu sa Velsom i prijateljsku sa Ukrajinom.

Tim povodom, Mladen Krstajić je odlučio da danas, u svom restoranu u Kikindi, ugosti potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije, Gorana Bunjevčevića, i ostale članove stručnog štaba, i sve to na čelu sa selektorom Slavoljubom Muslinom.

Uz grupnu fotografiju, s osmehom na licu, pokazali su da je atmosfera u stručnom štabu na izuzetnom nivou. Ne sumnjamo da će odlično raspoloženje preneti i na naše najbolje fudbalere, koji se okupljaju sutra u Staroj Pazovi, što je preduslov da u Velsu dođemo do povoljnog rezultata i tako sačuvamo prvo mesto u grupi.

– Drago mi je što su se odazvali mom pozivu i došli u Kikindu. Ovo je bila jedinstvena prilika da se okupimo, te da u jednoj opuštenoj atmosferi porazgovaramo o svemu što nam predstoji u Velsu, ali i nastavku kvalifikacija za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji, rekao je Mladen Krstajić u izjavi za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter