0
Fudbal

OPET U CENTRU PAŽNJE SUDIJA „SRBIN“: Ako je ovo penal, onda … (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.16 u 18:08

Sve je više zagovornika „oka sokolovog“ u fudbalu, a svakim danom je sve više razloga za to.

U prvom planu ponovo je bio Bruno Marić, sudija oko kojeg se digla prašina u hrvatskom fudbalu, posle napada na njega u Stobreču. „Torcida“ mu je poručila „Mariću, Srbine, čakija ti ne gine“, a kada se prašina slegla, on je ponovo u centru pažnje.

Nije sudio Hajduku, ali jeste žestoko oštetio Slaven iz Koprivnice u duelu s Osijekom.

“SLUČAJ MAJICE” I U HR: Majice u Splitu i pretnje klanjem sudiji “Srbinu” (VIDEO)

Isti sudija je pre dve godine tužio Slaven Belupo i tadašnjeg trenera Elvisa Skoriju zbog čijih izjava od koprivničkog kluba traži 300.000 kuna radi naknade štete ‘’zbog povrede dostojanstva, ugleda i časti’’.

(Izvor:youtube/Hrvatska Nogometna Televizija)

Predmet je i dalje na sudu u Daruvaru. 

U izveštaju na službenoj stranici kluba tvrdi se da je Marić oštetio „Farmaceute“ dosudivši “nepostojeći prekršaj Muse u kaznenom prostoru”. (Sporni detalja na drugom minutu snimka).

U spornoj situaciji Arsenić je dotakao loptu, ali kontakta s Musom nije bilo, barem tako tvrdi Slavenov štoper.

– Na snimku se vidi da sam zamahnuo, ali nisam ga pipnuo. On je pokušao da iznudi kazneni udarac, a sudija je naseo na to. Niko od Osijekovih igrača nije tražio penal, a sudija ga je sa zadrškom svirao. Da je bio siguran, verovatno bi odmah pokazao na jedanaesterac. Na kraju utakmice rekao mi je ‘’izvini’’, ali šta to sad vredi, kad smo ostali bez bodova. Zaslužili smo najmanje bod s obzirom na igru koji smo prikazali, rekao je Božo Musa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter