0
Evropske lige

HOTSPORT FANTAZI: Jedinstvena situacija – ne jedan, nego dvojica najboljih u vikendu za nama! (FOTO)

Objavljeno: 07.11.16 u 19:35

Iza nas je još jedan zanimljiv Fantazi vikend u Premijer ligi posle kog smo dobili dvojicu izjednačenih takmičara na vrhu tabele.

Zanimljivo, čak dva takmičara u HotSport Fantazi ligi imala su najbolji i identičan rezultat posle 11. kola Premijer lige. U pitanju su Bojan Ilić koji predvodi ekipu ’18_lfc_92′ i ‘Kire Gligoroski iz Makedonije čiji je tim pod imenom ‘POBEDA-Prilep’.

ZA SVE IGRAČE HOTSPORT FANTAZIJA: Maxbet i Hotsport te nagrađuju!

Oba takmičara imala su po 96 poena na kraju kola, ali nagrade i prvo mesto može otići u ruke samo jednog igrača.

Screenshot_1

S obzirom da su oba tima imala identičnog kapitena, Edena Azara iz Čelsija, sledeći parametar bio je ukupan plasman na tabeli HotSport lige, a za nijansu bolji je Bojan Ilić koji zauzima 33. mesto, dok je Kire Gligoroski na 45. poziciji.

Screenshot_2

Nagradu će dobiti i Vojislav Šulejić koji je sa svojim timom ‘FK Junior’ osvojio 95 poena i bio treći ovog vikenda. Molimo sve laureate da nam se jave i dobiju zaslužene nagrade.

Što se tiče generalnog plasmana, i dalje je na prvom mestu ekipa ‘I tako’ Slobodana Prodana sa 688 poena, na drugom mestu je Miloš Grubor i tim ‘Chelsea’ sa 677, dok je na trećoj poziciji Branko Nikolić sa ekipom ‘Solo Rabadžije’ i ukupno 675 poena.

Screenshot_3

Bojan Ilić je zaradio 15.000 MaxBet freebet bodova, Kire Gligoroski je osvojio 4.000 MaxBet freebet bodova, a Vojislav Šulejić 1.000 MaxBet freebet bodova. Dobitnike bismo zamolili da otvore, ako već nemaju, svoje naloge na MaxBetu, a potom svoj ID broj pošalju sa svog ličnog mejla nama na hotsportsrb@gmail.com. Kasnije će dobiti povratnu informaciju šta i kako…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter