4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTO: Slika koja je oduševila Srbiju, a nismo mogli često da je vidimo kada igraju Zvezda i Partizan (FOTO)

Objavljeno: 07.11.16 u 23:52

Crvena zvezda je zabeležila pobedu u večitom derbiju 83:72, ali se posle meča više priča o fer-plej sceni nego samom rezultatu.

Bilo je jasno od samog početka utakmice u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ da nas čeka pravi derbi, spektakl, najbolje što Srbija ima. Da tako bude potrudili su se i navijači dva kluba na tribinama. Ali, ne samo oni, već i igrači na parketu. Naime, pred kraj utakmice došlo je do povrede centra Partizana Đorđa Majstorovića, on je završio na parketu, a ustao je uz pomoć saigrača i lekara. Pored njega bio je i bek Crvene zvezde Branko Lazić koji je sve pozdravio aplauzom. Fer-plej po svemu sudeći nije umro…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Njima je sada jedino preostalo da podrze Mareja on im je sada jedina uzdanica i nada i jedini izvor radosti i zadovoljstva.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbo to, kada nas u startu osakate sa budzetom i zbog toga smo prinudjeni na limitirane igrace koji se zbog toga povredjuju povredjuju, dok se u MRTVO IME kkcz na papiru i PRIVATAN KK FABRIKANTA IZ PREDGRAJA koji je KUPIO „brend“ kkcz SIPA NOVAC NA SVE NACINE i onda se GLUMI FER PLEJ, a sa druge strane NOZ U LEDJA i SPOTICANJA NA SVE NACINE, ALI, nicija do zore nije gorelaaa !!! Da li i o tome PRICA CELA SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter