0
Boks

STVARNO NAJBOLJI: Pakjao dominantno do titule šampiona sveta! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.16 u 09:42

Malo je boksera koji su ostavili takav trag, kao Mani Pakjao. On je novi WBO svetski šampion u velter kategoriji, ali i mnogo više od toga.

Pakjao je ceo svoj život posvetio boksu, ali i borbi protiv siromaštva u svojoj zemlji i zato je jedan od najvećih u tom sportu, a i šire.

BORBA OD 300 MILIONA DOLARA: Mejveder i Pakjao dogovorili dvoboj ? (VIDEO)

On je u noći između subote i nedelje savladao na poene (114:113, 118:109, 118:109) sada već bivšeg vladara velter kategorije u verziji WBO Amerikanca Džesija Vargasa u njegovom rodnom Las Vegasu.

Vargas je pojas osvojio u borbi za upražnjenu titulu sa Alijem Sadamom. Prethodno je upravo za taj pojas Pakjao boksovao sa Flojdom Mejvederom u maju 2015. godine i izgubio u borbi veka.

Pakjao je bio mnogo boji 16.000 gledalaca. Vargas i pored visine i dužih ruku nije uspeo da „obuzda“ snažnog i pakleno eksplozivnog 37-godišnjeg asa, koji ga je u trećoj rundi poslao na pod.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter