11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROMENIO MIŠLJENJE: Radonjić nije toliko samouveren dan pred meč sa Partizanom…

Objavljeno: 06.11.16 u 23:24

Pre dva dana je trener Crvene zvezde bio ubeđen u pobedu nad Partizanom u ‘večitom’ derbiju, a sada…

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u ponedeljak od 21 sat ekipu Partizana u 32. gradskom derbiju koji se igra u regionalnom takmičenju.

DEJAN RADONJIĆ: Čekajući centra… A, onda odgovor koji će naljutiti Grobare!

Pred ovaj meč, koji crveno-beli dočekuju sa skorom 7-0, ali koji predstavlja i uvod u novu izuzetno tešku seriju utakmica, trener Dejan Radonjić izneo je svoja očekivanja pred novi duel sa „večitim rivalom“.

– Očekuje nas prvi meč protiv ekipe Partizana NIS, duel koji uvek ima posebnu draž i težinu. Naš rival u ponedeljak je odlično počeo sezonu, bili su čak u situaciji da dočekaju derbi bez poraza. Odlično sastavljen tim, sa puno dobrih i iskusnih igrača, što se posebno vidi po rešenjima koja su imali u neizvesnim završnicama. Naša želja je da budemo bolji u ovoj utakmici i verujem da imamo i kvaliteta i kapacitete da to i ostvarimo. Naš rival je imao pet dana da se pripremi za ovu utakmicu, mi nešto manje, ali verujem u moje momke i da možemo do pobede.

Sa druge strane prvotimac Marko Gudurić takođe očekuje težak meč.

– Još jedan derbi koji je kao i uvek neizvestan duel, protiv Partizana koji je odlično počeo sezonu. Tako je bilo u prošlosti, tako je i danas. Mi ulazimo u novu seriju teških utakmica, koja počinje u ponedeljak, pa se nastavlja u Kazanju, Zagrebu, Bambergu… Ipak, bez obzira na sve to, želimo da dođemo do vrednih bodova, jer je ABA liga naš prioritet i u ovoj sezoni.

Utakmica KK Crvena zvezda mts – KK Partizan NIS igra se u ponedeljak u 21 sat.

0
0

11 Komentara

  1. Ja većeg cirkuzanta nisam video, sa ovakvim timom poslednje 3 god i moj deda bi pobeđivao. Posle poraza od ovih španaca (ne mogu da im pogodim ime) nije znao šta da kaže pa je rekao to što je rekao, da bi dobio manje packi od gazde i da bi pridobio navijače kako bi što pre zaboravili poraz, a ovo sada što je rekao nije imalo potrebe mi smo priuštili sebi da možemo da odigramo opiuštenu varijantu a vama strah ne izlazi iz kostiju pa samo l….e U strahu velike oči. Ahahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Za crvenu zvezdu na klupi su nebojsa civic,aleksandar vucko,dragan dzilas,tomislav nikolic i nihov trebe ivica dacic pa i da izgubimo ovu utakmicu nije nam krivo jer drzava igra protiv partizan?

    0
    0
    Odgovori
  3. Zabrzao si smradonja…polako jer je klizav parket…Za sve s
    to smo promasili nn proslim uuakmicama naplaticemo sa kamatom sada na derbiju

    0
    0
    Odgovori
    • Verovatno si mislio na to sto ste dobili 3-4 utakmice,koje ste trebali izgubiti,sad ce vam Zvezda naplatiti sa ogromnom razlikom…ili vise volite da vas Gudura guzi u zadnjoj sekundi,tako vise boli.Kome vi jadnici da naplatite nesto,hahahaha.

      0
      0
      Odgovori
    • Šta bi smradonjo sa klizavim parketom?Jeste li naplatili sa kamatom sve promašaje? Na čemu si gradio toliki optimizam?Da li si svestan razlike u kvalitetu i da nismo spustili ručnu,oterali bi preko 40 razlike.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter