0
Evropske lige

CRNO-BELI DANI: Impresivan gol ‘Bambija’ Tošića, Radović nastavlja da rešeta, strelac i Šćepović (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.16 u 22:25

Osim što su fudbaleri Partizana slavili danas protiv Novog Pazara, mnogi drugi bivši igrači crno-belih su bili veoma uspešni širom Evrope.

Veče je sasvim sigurno obeležio Zoran Tošić koji je u utakmici protiv Amkara i remiju rezultatom 2:2 postigao sjajan gol za svoj moskovski CSKA.

On je po mećavi i izuzetno teškom terenu, sa crvenom loptom zbog snega koji je prekrio teren, postigao izuzetan gol za svoj tim kojim je obradovao domaće navijače.

Nadamo se da će tako i sledeće subote protiv Velsa u Kardifu u dresu ‘orlova’.

 

Miroslav Radović nastavlja da briljira! Posle dva gola koja je u dva meča postigao madridskom Realu u Ligi šampiona, u duelu 15. kola poljskog šampionata protiv Krakovije upisao je gol i asistenciju.

Legija je slavila sa 2:0, a srpski fudbaler je bio strelac u 90. minutu. Pre toga, Radović je u 43. minutu, učestvovao u akciji posle koje je Nemanja Nikolić doneo vođstvo ekipe iz Varšave.

To je treći uzastopni trijumf Legije u Ekstraklasi, posle kojeg je nastavila da napreduje na tabeli, pa trenutno zauzima petu poziciju sa 22 boda, osam manje od liderskog tandema Jagjelonije i Lehije.

Radoviću je ovo peti gol koji je postigao od povratka u Legiju. On je uz dva pogotka madridskom Realu, bio i dvostruki strelac u duelu sa Pogonom. Legija ove sezone u Poljskoj brani duplu krunu, a Radović se posle Hebeija, Olimpije i Partizana vratio u klub, u kojem je tokom devet sezona odličnih partija stekao status velike legende.

U poljskom šampionatu na redu je pauza zbog utakmica kvalifikacija za Svetski šampionat, a naredni duel Radović i drugovi odigraće 18. novembra protiv lidera na tabeli Jagjelonije.

(Izvor: youtube / witek)

Treba reći da je čak dva gola juče postigao i Marko Šćepović u pobedi njegovog Videotona nad Đirmotom od 4:0. Šćepović je dao drugi u 16. minutu i četvrti gol za svoj tim u 59. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter