0
Evropske lige

POVRATAK OTPISANOG: Evo zašto je Giljermo Očoa bio možda i najveći hit Mundijala u Brazilu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.16 u 15:15

Briljirao je na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu, ali ga nakon toga nije bilo ‘ni u pismu’. Međutim, izgleda da je najzad pronašao sreću – u Granadi.

Granada i Deportivo iz La Korunje remizirali su 1:1 u prvom meču subotnjeg programa španske Primere. Jedan od najistaknutijih u domaćem timu bio je meksički čuvar mreže Giljermo Očoa.

Nakon što su izjednačili na 1:1 u 81. minutu utakmice, fudbaleri Granade preuzeli su inicijativu i pokušali da dođu do celog plena. U jednom momentu, usledio je opasan kontranapad La Korunje. Giljerme je ostao sam na drugoj stativi, dobio je loptu, a zatim i uputio udarac. Svi su već videli loptu u mrežu, ali se onda isprečio fenomenalni Očoa. Nesvakidašnja intervencija meksičkog reprezentativca, koji je sačuvao bod u džepu svog tima.

Podsetio nas je na 2014. godinu i SP u Brazilu, kada je briljirao na golu meksičke reprezentacije. Bio je tada možda i najveći hit na Mundijalu. Evo potvrde da to nije bio splet srećnih okolnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter