7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASILI SE I GROBARI: Evo šta je ‘Jug’ poručio povodom Skupštine i kakve dokaze pokazao (FOTO)

Objavljeno: 05.11.16 u 00:15

Prvi put posle izbora Milorada Vučelića za predsednika FK Partizan oglasili su se navijači „parnog valjka“ sa „juga“.

Grobari su na Fejsbuku okačili saopštenje i fotografije koje HotSport prenosi u celosti:

– Navijačka grupa Grobari Jug odlukom većine nije učestvovala na izbornoj Skupštini FK Partizan. Navedeni „navijači” nisu deo Grobara sa Juga i od istih se na svaki način ograđujemo. Grobari neće da budu ničiji instrument, već samo ono što i jesu – 12. igrač!

Crno-bela familija, naklonjena Nenadu Bjekoviću, nastavlja borbu da dokaže da je Skupština na kojoj je Milorad Vučelić izabran za predsednika nezakonita, te je obnarodovala dokument sa pečatom Partizana i spiskom članova Skupštine iz aktiva navijača, iz reda udruženja prijatelja i navijača kluba, aktuelan na dan sednice.

Tu su imena Dalibora Miljkovića, Aleksandra Vidojevića, Dragana Đurđevića, Slaviše Valetića i Nemanje Srećkovića.

Spisak koji nam je nedavno, pak, dostavilo na uvid aktuelno rukovodstvo, za koji tvrdi da je jedino validan, drastično se razlikuje, na njemu se nalazi i potpis jedinog prisutnog – Uroša Mijatovića, uz imena navijača koji nisu uzeli učešća na Skupštini: Slaviše Veletića, Aleksandra Vidojevića, Dragana Đurđevića i Davora Miljkovića.

Spisak 1

Spisak 2

0
0

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter