1
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Mari je zaslužio prvo mesto!

Objavljeno: 05.11.16 u 15:15

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je Endi Mari zaslužio da postane svetski broj jedan, kao i da nije zabrinut zbog svojih igara.

Mareju se, posle poraza Đokovića od Marina Čilića u četvrtfinalu Mastersa u Parizu, ukazala šansa da prvi put u karijeri postane najbolji teniser sveta, za šta mu je potreban današnji trijumf protiv Miloša Raonića.

– Ukoliko Mari dođe na prvo mesto to će biti zasluženo. Način na koji je napredovao u poslednjih godinu dana je neverovatan. Jako cenim sve što je postigao. U potpunosti je zaslužio da se nađe u ovom poziciji – rekao je Đoković, a prenosi sajt ATP.

Đoković, koji je 122 nedelje zaredom na teniskom vrhu, ističe da normalno da dođe do promena.

– Na kraju krajeva, sve je ovo sport. Ne možeš da očekuješ da uvek pobeđuješ. Nisam zabrinut zbog svoje budućnosti – poručio je Đoković.

0
0
1 Komentara
  1. Da Marej je zasluženo prvi,Federer je največi Rafa najborbeniji ,a ti si se pretvorio u Anu Ivanović i idi sad reklamiraj donji veš.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter