0
Evropske lige

FOTO: Crop

HOT INFO: Oslabljena Bastija nema šta da traži u ‘lavovskim kandžama’

Objavljeno: 05.11.16 u 13:50

‘Lavovi’ su ponovo u usponu forme. Sigurni smo u njihovu pobedu.

‘Lavovi’ su ponovo u usponu forme. Sjajan posao napravili su u prethodnih sedam dana. Prošlog vikenda su ostvarili pobedu na jednom od najneugodnijih gostovanja u ligi, kod Tuluza sa 2:1, da bi samo nekoliko dana kasnije u Ligi šampiona pričinili još jedno prijatno iznenađenje, pošto su ostali neporaženi u Torinu (1:1).

Problem na današnjem meču mogao bi da predstavlja izostanak standardnog desnog beka Rafaela, s obzirom na to da je od ranije van stroja i Žale. Na raspolaganju nisu ni Fofana i Valbuena, ali su ‘lavovi’ navikli da se nose sa problemima, pa verujemo da to neće previše uticati na trenera Genesija i pripremu ovog meča.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

S druge strane, Bastija je uteškoj situaciji i nalazi se među glavnim favoritima za selidbu u drugu ligu. U međuvremenu, doživeli su i eliminaciju iz Kupa, pa je atmosfera u timu na izuzetno niskom nivou. Na sve to loše će uticati i izostanak nekolicine važnih igrača, tako da Bastija sa mizernim šansama stiže na Žerlan.

Prolazimo kroz težan period i gostovanje na Žerlanu ne dolazi nam u najboljem trenutku. Međutim, u Lion ne idemo samo s mislima kako da sačuvamo našu mrežu netaknutom. Nama su potrebne pobede i pokušaćemo i na napadačkom planu nešto uraditi protiv Olimpika. Lion je bolja ekipa od nas, veliki su favoriti, ali ko zna. Možda uspemo iznenaditi, rekao je trener gostujućeg tima Fransoa Kikolini uoči večerašnje utakmice.

U Bastiji se nadaju dobrom rezultatu, ali očigledno lažu sami sebe. Međutim, mi nemamo dilemu. Sve osim sigurne, a možda i vrlo ubedljive pobede Liona ne dolazi u pitanje. Samim tim, predlažemo vam da probate sa opkladom 1 i D2+ po kvoti 1,65 u MaxBetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter