1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DODIĆ PRED ZVEZDU: Branićemo se kako znamo i umemo!

Objavljeno: 04.11.16 u 17:30

Novi trener fudbalera Borca iz Čačka Mladen Dodić i sam je rekao da teži debi na novom poslu nije mogao da ima.

Prepustio je Crvenoj zvezdi ulogu velikog favorita u utakmici 15. kola Superlige, ali poručio da njegovom timu niko ne može da oduzme nadu da će napraviti iznenađenje.

– Realno gledano, težeg rivala ne možemo da imamo u Srbiji, ali u ovom trenutku je možda i najbolje što igramo protiv lidera. Nemamo šta da izgubimo, Crvena zvezda je apsolutni favorit, ali nama niko ne može da oduzme nadu da možemo ravnopravno da se suprostavimo – rekao je Dodić na konferenciji za medije pred debi u novom klubu.

Dodić ističe da je Crvena zvezda na svim pozicijama dobro popunjena, ali da veruje da će njegovi izabranici biti jako motivisani.

– Pred teškim smo zadatkom, ali nam neće i ne sme nedostajati motiva, očekujem da svaki igrač da sve od sebe, a možda i više. Pokušaćemo pametnom i disciplinovanom igrom da, pre svega, sačuvamo mrežu, iako znamo da je skoro nemoguće igrati sa Crvenom zvezdom bez golova.

Kapiten „zebri“ Mario Maslać navodi da ekipa u pozitivnoj atmofseri čeka duel sa Crvenom zvezdom, uprkos poslednjem mestu na tabeli.

– Svi očekujemo bolje rezultate i znamo da to nije lako ostvariti protiv Crvene zvezde. Oni su favoriti u svakom meču naše lige, pa tako i sutra. Ipak, igramo na našem stadionu i bićemo tvrd orah za renomiranog rivala. Veoma nam je važno da odigramo dobro jer treba da povratimo poljuljano samopouzdanje, koje bi trebalo da rezultira pobedama u duelim sa nama ravnopravnim rivalima – zaključio je Maslać.

Utakmica između Borca i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati na stadionu u Čačku.

0
0

1 Komentara

  1. I kako posle da fudbal bude interesantan kad se svi brane protiv Zvezde, pa mogu reci i protiv Partizana, osim u sluchaju kada ne igraju sklanjalicu protiv franjevaca! Ser , em se na ligu i na ovakve trenere!!! Zato nam je fudbal u blatu, zbog raznoraznih Rastavaca i Fratela!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter