0
Fudbal

FOTO: Twitter @diegobranca

BET INFO: Veoma napeta atmosfera u Temperleju, predsednik kluba podneo ostavku zbog pretnji smrću

Objavljeno: 04.11.16 u 15:42

Uh, koliko će samo biti napeto u večerašnjem meču argentinskog prvenstva između Temperleja i Olimpa, direktnih rivala u borbi za opstanak u ligi.

Temperlej je u prošlom kolu deklasiran na Bombonjeri od Boke Juniors sa 4:0. To je bio drugi uzastopni poraz u prvenstvu i dovoljno dobar povod njihovim najvatrenijim pristalicama da upute pretnje smrću na adresu predsednika kluba Hernana Levina.

Levin je ozbiljno shvatio pretnje, te je doneo odluku da istog momenta napusti predsedničku funkciju. Ostali ljudi u klubu i dalje ne žele da se pomire sa njegovom odlukom, ali Levin ističe da je odluka konačna, jer „nije moguće pobediti mafiju“.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

Argentinski mediji spekulišu o tome da je odlazak Levina sa predsedničke funkcije još jedan ozbiljan udarac na situaciju u klubu, koja nije na zavidnom nivou, ali i na samo funkcionisanje ovog kluba. Igrači su pod pritiskom, svesni situacije u kojoj se nalaze, što će dodatno uticati na to da budu nervozni na terenu.

Istina je da im večeras u goste stiže Olimpo, koji tradicionalno ne beleži dobre rezultate na gostovanjima. Međutim, i gosti su u nezavidnoj situaciji na tabeli, te su im bodovi preko potrebni. Zato, nema sumnje da će atmosfera biti naelektrisana, pa ne sumnjamo u to da ćemo videti veliki broj žutih kartona, ali isto tako ne isključujemo ni mogućnost da vidimo i (po)neko isključenje.

Utakmica se igra večeras posle ponoći, sa početkom u 1:15.

Napisano u saradnji sa sajtom www.t1x2.net

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter