0
Domaći fudbal

REAKCIJE NA MUTOMBA: Napadač koji ima ‘vic’, podseća na Partizanov stil iz ‘devedesetih’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.16 u 19:18

Partizan ima šansu da angažuje belgijskog napadača, Andreu Mutomba, koji je juče odigrao odličnu partiju u prijateljskom meču protiv Zemuna.

Andrea Mutombo bio je strelac trećeg gola za Partizan u pobedi od 3:1, i reklo bi se, položio prvi test u svom drugom pokušaju da zaradi ugovor sa crno-belima.

Marko Nikolić je pre dve godine odbio da ga angažuje, ali je sada na insistiranje sportskog direktora Ivice Ilieva odlučio da ga ponovo isproba.

– Prošle sezone je igrao dobro u Škotskoj, došao je u Beograd da pogledamo u kakvom je fizičkom stanju, videćemo. Mutombo je drugi špic, odličan između linija, snalazi se i po desnoj i levoj strani. Učestvuje u organizaciji akcija, sklon je atraktivnim potezima. Još odavno me je privukao umećem, hteo je te 2014. da dođe u Partizan, ali nije -izjavio je Iliev za ‘Žurnal’.

‘S KONJA NA MAGARCA’: Igrao je u Mančesteru i Partizanu, sada je – fudbalski amater! (FOTO)

– Podseća me na Partizanov stil igre s kraja ‘devedesetih’, koji smo praktikovali Saša Ilić, Vlada Ivić, ja… dok nas je vodio Ljubiša Tumbaković. Igrali smo do noge, sa vicom… Ima to i Mutombo! – uverava Ivica Iliev.

– Videćemo da li će da se uklopi u naš novi tim. Marko Nikolić ga dobro poznaje i ima lepo mišljenje o njemu. Mutombom je oduševljen i Saša Ilić. Pre dve i po godine su i ostali fudbaleri Partizana u superlativu kazivali o njemu – zaključio je Ivica Iliev.

Mutombo je u karijeri igrao za Portsmaut, Varegem, Standard, Sent Truden, Serkl Briž, Rijeku, Istru i Invernes.

(Izvor:youtube/MutomboOfficiel)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter