8
Domaći fudbal

RAOSAVLJEVIĆ: Biće odlazaka i dolazaka iz kluba, čekamo jedan potpis

Objavljeno: 03.11.16 u 11:53

Zimski prelazni rok je prilika da se neki klubovi „oslobode balasta“, ali i da dovedu nekog igrača. Crvena zvezda će u raditi i jedno i drugo, ali je najbitnije zadržati neke igrače.

O tome šta će biti na zimu za Sportski žurnal govorio je sportski direktor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević.

“DELIJAMA” ĆE SE OVO DOPASTI: Zvezda uskoro jača za bitnog igrača

Postoji opasnost da Vijeira ne produži saradnju i na zimu napravi predugovor sa novim klubom.

– Ugo hoće da produži ugovor, tako je rekao u razgovoru sa mnom, trenerom i generalnim direktorom, ali je potrebno da se definišu uslovi. Razmimoilaženje nije krupno. On je odličan igrač, sjajan napadač, želja nam je da ostane. Ja sam uvek optimista i verujem ljudima na reč, a rekao je da ima želju da ostane u Zvezdi. Nema razloga da bude nezadovoljan. Ispoštovan je finansijski, povremeno dobije od trenera dan-dva više kad otputuje. Svi saigrači ga poštuju, rekao je Raosavljević.

Vijeira je najbolji strelac ekipe sa sedam golova, ali ga u stopu prati Sikimić, sa golom manje.

Sikima je zaslužio sve što mu se dešava, izborio se radom i zalaganjem. Anđelković i on su najstariji, a na svakom treningu daju maksimum. Primer su mlađima, istinski profesionalci, zato su i među najboljima. Izuzetni su i ljudi, vraća im se na najbolji način.

On je još rekao da će neki igrači sigurno napustiti klub, kao i da će biti novih dolazaka.

Kompletan razgovoro sa Blažom Raosavljevićem možete pročitati ovde.

0
0

8 Komentara

  1. …potpis „pogrebnika“ ( Uefe ) uskoro stizeeeee .!. XXAAXXAA .!. Razlog:
    „Zarada“ fkcz u prosloj godini 200 000 e.,
    DUG 60 000 000 e.,
    a dovode se „pojacanja“ ( citaj, kako za koga i ciji dzep ) kao na takmicenjuuu
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Potpis na majice mutavog,aj šibaj na jutarnji hr i vidi šta ima novo u matičnom vam gradu zagrebu! Koju li ti bolest imaš aj utvrdí pa javi,jer nije bolest sve što bóli.

      0
      0
      Odgovori
    • To je bilo za proslu godinu,samo sto je minus bio 37 a ne 60 miliona…koliko ste ove godine vi zaradili u Evropi,sa dve utakmice protiv poluamatera Zaglebja,gde ste odmah ispali,pa placanje penala za Zivkovica od 2,5 miliona evra i dodjoste do minusa od 20 miliona.Zvezda je odigrala 6 utakmice i sigurno je zaradila vise od vas franjevaca.Priblizavate nam se opasno po minusu a uz to ste doveli vise od 10 novih igraca,koji se trebaju isplatiti.Gledaj u svoje dvoriste i ne jedi g.v.a.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter