1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KAO VINO: Prošle godine protiv Partizana je bio nezapažen, a večeras je spakovao pet komada! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.16 u 21:12

Tačno godinu dana posle utakmica protiv Partizana u kojima nije bio posebno istaknut, Aric Aduriz je zadivio fudbalsku planetu.

U utakmici između Atletik Bilbaa i Genka još dugo će se pričati u fudbalskim klubovima širom planete. Ne toliko zbog, verovatno očekivane, pobede španskog tima, koliko zbog goleade i rezultata od 5:3 i, verovali ili ne, pet golova Arica Aduriza.

Napadač Atletik Bilbaa je protiv Belgijanaca debelo povećao svoj saldo u trci za najboljeg strelca Lige Evrope.

Aduriz je, istina, tri puta bio strelac iz jedanaesterca, ali ni to nije lako, a  naravno, pokazao je i svoje izuzetne realizatorske sposobnosti.

Golove je postizao u osmom, 24. i 44. minutu u prvom poluvremenu, a onda u nastavku u 74. i 94. minutu meča.

(Izvor: youtube / Captain Camera)

(Izvor: youtube / othman elmouhssini)

(Izvor: youtube / othman elmouhssini)

Navijači Partizana sećaju ga se od prošle sezone, kada je u oktobru gostovao u Humskoj i bio potpuno neprimetan.

Onda je gotovo tačno u ovo vreme, 5. novembra, u Bilbau bio strelac četvrtog gola za svoj tim, ali kada je već sve bilo rešeno i bez puno muka, pogodio je praznu mrežu gola crno-belih.

0
0

1 Komentara

  1. Novinari ponekad umeju da „zongliraju“ i preteraju u tome da potpuno izgube smisao za istinu. Evo, bas ovaj tekst, naslov…. Aduric bio nezapazen protiv Partizana? Neverovatna glupost! Upravo je u Bgd ocitao lekciju iz fudbala, bio je malo je reci brilja.tan. Postigao je i jedan gol,ali nije sve u golovima. Njegove neverovatne asistencije su njegov zastitni znak. Ovaj put jeste dao ludih pet golova,ali tako se namestilo. On je cudesan majstor fudbala i steta je sto nije hteo da se makne iz svog kluba Atletika iz Bilbaoa. Cudo od igrac,bez dileme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter