4
Košarka

FOTO: STARSPORT

VANJA MARINKOVIĆ: Hteo sam da šutnem, čuo sam i reakciju publike, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.16 u 14:53

Mladi bek-šuter Partizana sve više je na udaru nestrpljivih navijača Partizana. Da li i opravdano?

Posle odlučujeg koša protiv Olimpije i trojke za pobedu, Partizanova kritička publika ne se nije zadovoljila. Naprotiv. Vanja Marinković ocenjen je kao jedan od krivaca za poraz od Budućnosti zbog promašaja za tri poena nekoliko sekundi pre kraja.

Slično nezadovoljstvo iskazali su i sinoć u meču protiv Zielone Gore u kom je Marinković u jednoj situaciji bio potpuno sam na šutu iz desnog kornera, ali se nije podigao. Usledila je burna reakcija publike, čak i jača nego posle pojedinih koševa.

– Mogao sam da šutnem, znam, ali mislio sam da će protivnik da skoči i onda bi mi bilo lakše da napravim dribling, nego da ga čekam – otkrio je Marinković posle meča.

– Ima i umora, sigurno. Nije stvar samopouzdanja. Kada se igra presing u odbrani teže je i u napadu napraviti poziciju i šutnuti. Ponavljam, čuo sam publiku i hteo sam da šutnem – rekao je Marinković.

DŽIKIĆ: Postoje neke stvari među nama, možda bude na Tviteru

Iako ima 19 godina, navijači očekuju puno od njega. Prva prilika za ‘iskupljenje’ biće u ‘večitom’ derbiju protiv Crvene zvezde u ponedeljak uveče.

– Imaćemo dovoljno vremena da se spremimo za Zvezdu. Znamo da dobro igraju i da su fizički jaki. Mi ćemo odmoriti, a oni igraju u Evroligi u petak. To može da bude naša prednost. Budućnost je za pripremu meča sa nama imala sedam dana, dok smo mi po povratku iz Istanbula odradili svega dva treninga. Tako je sada slučaj njima pred derbi – izjavio je Marinković.

Ipak vreme radi za njega.

(Izvor: youtube / Basketball Champions League)

0
0

4 Komentara

  1. Hahahhahah,pa dzaba vama mesec dana da odmarate… Sad da pokupim 5 ljudi sa ulice igrali bi lepsu kosarku od vase.. Uzas,ni navijaci vam vise ne dolaze,katanaaac OPET… Mozda se sad spojite sa nekim vama bratskim hrvatskim klubom…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter