1
Domaći fudbal

FOTO: Print screen B92

PRVENSTVO U PREVARI: Pogledajte kako su fudbalski klubovi, ali i država oštećeni za milionske iznose! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.16 u 12:25

I onda, pitaju se zbog čega nema navijača na stadionima…

Pre dva dana, u drugoj epizodi Insajderovog specijala „Prvenstvo u prevari“, dat je odgovor na mnoga pitanja koja su zanimala ljude u Srbiji, i to pre svega navijače Partizana i Crvene zvezde.

U video prilogu možete da saznate odgovore na sledeća pitanja:

– Kako su predstavnici uprava Crvene zvezde i Partizana godinama potpisivali ugovore zbog kojih su klubovi, ali i država Srbija na ime poreza oštećeni za milionske iznose?

Na šta su sve predstavnici dva najveća kluba bili spremni da pristanu u pregovorima sa najmoćnijim svetskim menadžerima?

– Zašto su fudbaleri postali savremeno belo roblje?

– Zašto ni Fudbalski savez Srbije ne kontroliše ugovore zbog kojih fudbal u Srbiji iz godine u godinu postaje sve siromašniji?

Dok je Srbija zemlja čiji fudbaleri, koji igraju u inostranstvu, vrede na desetine miliona evra, srpski fudbal je u potpunom finansijskom kolapsu. I onda, pitaju se zbog čega nema navijača na stadionima.

0
0

1 Komentara

  1. Brankica bi trebala da se bavi aktuelnim privrednim kriminalom a ne sportom, kakva nam je privreda i drzava takav nam je i sport u prevodu goli smo ko crkveni misi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter