0
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

OMLADINCI ČUKE PRED ROZENBORG: Uvek igramo na gol više (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.16 u 14:00

Omladinci FK Čukarički odradili su poslednji trening pred prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona mladih na stadionu Lerkendal – norveškog Rozenborga i pored odličnih uslova i ambijenta ističu da su spremni za meč i najavljuju napadačku igru.

Trenirali su na pomoćnom terenu sa veštačkom podlogom, jer se glavni teren čuva za utakmicu, koja počinje od 18 časova u koliko je počeo i trening. Inače, dan pred meč pala je obilna kiša, pa je korišćena savremena tehnologija, veštačka svetlost i toplota da se neutrališu vremenske prilike i prirodna trava odnosno teren bude u dobrom stanju za kvalifikacionu utakmicu.

Kako nam je rečeno u norveškom klubu, ni njihova ekipa nije trenirala na glavnom terenu, a stručni štab Čukaričkog je bio iznenadjen što poslednji trening nije na stadionu na kom će biti utakmica, ali ističu da to neće smetati ekipi ili remetiti igru na bilo koji način.

Igrači omladinske selekcije Čukaričkog slažu se da imaju sve uslove da se odigra kvalitetan meč, gledaće svoju igru i nadaju se slavlju po završetku utakmice.

Kapiten tima i vezni igrač Stefan Šapić rekao je pred trening da je nakon dužeg putovanja ekipa odmarala skoro ceo dan i da će 24 časa do treninga iskoristiti za potpuni oporavak da bi u utakmicu ušla svom snagom.

– Čeka nas jedna dobra ekipa, koja dosta trči i disciplinovana je u defanzivi i ofanzivi. Videli smo glavni stadion, imamo dobar ambijent i sve uslove da odigamo dobar fudbal. Ne gledamo njih, već sebe i kako da se postavimo“.

(Izvor: youtube / Sportnetwork TV)

Napadač Predrag Jovanović je istakao da svi znaju po šta su došli.

– Daćemo maksimum. Uvek igramo da pobedimo na gol više i nećemo se braniti, krenućemo od početka ofanzivno, napadački – poručio je on.

Zehrudin Mehmedović, vezni fudbaler Čukaričkog, ocenio je da bi bilo dobro da protiv Rozenborga ponove igru kao u revanšu protiv slovenačkih Domžala, koje su inače pobedili ukupnim rezultatom 5:2 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Idemo na pobedu i nadam se da ćemo da odradimo sve kao što nam šef rekao. Ako ponovimo kao u revanšu protiv Domžala nadam se odličnom rezultatu.

Šef stručnog štaba Mihajlo Jurasović naveo je da je sve na vrhunskom nivou u Rozenborgu -jednom od najboljih norveških klubova, kao i da je naša ekipa došla da se nadigrava i ostvari dobar rezultat.

– Nadam se da ćemo u tome da uspemo. Ozbiljan su tim i imaju dobre igrače. Medjutim nisu kvalitetniji od nas i mislim da možemo da ostvarimo povoljan rezultat i tako sačekamo revanš u Beogradu. Momci su spremni, nadam se da ćemo na kraju mi da slavimo.

Revanš je na programu 23. novembra u Beogradu na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter