1
AdmiralBet ABA Liga

NASILJE U VALJEVU: Navijač pretukao majku ubice navijača Zvezde

Objavljeno: 02.11.16 u 18:46

Valjevska policija uhapsila je Ivana Mijailovića (24) iz Valjeva zbog sumnje da pretukao Natašu Jović, majku mladića Sretena Nikolića (22) osumnjičenog da je 30. oktobra ubio Damnjana Dragojlovića (26), člana navijačke grupe „Delije“ u kafiću „Zipa“ u Valjevu.

TRAGEDIJA U BARU: Ubijen navijač Crvene zvezde nakon košarkaškog meča!

Jedan od počinitelja bio je Sreten Nikolić, a valjevska policija danas je privela Ivana Mijailovića (24) iz Valjeva zbog sumnje da je pretukao Natašu Jović, majku mladića osumnjičenog za ubistvo.

Ivan Mijailović je osumnjičen da je pola sata posle ubistva napao majku Sretena Nikolića.

Blic piše da je žena napadnuta oko 2.30 sati ujutro, pola sata posle ubistva u valjevskom kafiću, ispred zgrade u kojoj joj živi bivši suprug, kod kog je, pretpostavlja se krenula pošto je čula za zločin koji je počinio njen sin.

Žena se navodno javila u bolnicu tek oko 5.20 ujutro, a po celom telu je imala brojne masnice. Policiji je prijavila da ju je Mijailović udarao nogama i rukama.

Protiv privedenog Mijailovića do sada je podneto niz prijava zbog nasilništva i nanošenja teških telesnih povreda.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter