0
Evrokupovi

IDEMO PO DOBITAK: Evo šta bi trebalo da izaberete iz današnje ponude…

Objavljeno: 02.11.16 u 14:16

Idemo s tri najveća fiksa iz Lige šampiona, na jednom tiketu!

U ponedeljak smo uspešno predvideli da Torino neće izgubiti u Udinama, ali i to da će biti postignuta najmanje 2 gola na tom meču. Tim povodom, odlučili smo da našim čitaocima i danas preporučimo nešto za klađenje, uz nadu u novi dobitak.

U centru pažnje definitivno je Liga šampiona u fudbalu, jer ćemo večeras na delu moći da vidimo Juventus, Sevilju, Borusiju Dortmund, Real Madrid i još neke velikane evropskog fudbala. Razmislili smo na šta bi mogli da se kladimo i na kraju smo doneli sledeću odluku: idemo s tri najveća fiksa na jednom tiketu!

Uvereni smo da će madridski Real i Sevilja ostvariti rutinske pobede u gostima kod Legije, odnosno na domaćem terenu protiv slabašnog Dinama iz Zagreba. Isto tako, verujemo i u trijumf Juventusa, kojem u goste stiže Lion, koji ne briljira u poslednje vreme i sigurni smo da se neće nadigrati kod „stare dame“.

Vezivanjem Juventusa, Sevilje i Real Madrida u MaxBetu, dobićete tiket sa ukupnom kvotom 1,82. Možda je to nekima nedovoljno velika kvota. Ali, budimo skromni i realni u proceni da je najvažnije ostvariti dobitak. Pogodili smo Torino, ajde da pogodimo i ovo!

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter