0
Evropske lige

FANTAZI: Promena na poziciji dva, sada je tu ‘Solo Rabadžija’, najbolji menadžer vikenda Ivan Stanković sa ekipom ‘Džedaj’

Objavljeno: 02.11.16 u 11:27

Novo kolo Premijer lige nije donelo malu promenu na vrhu globalne HotSport tabele, a poklone od MaxBet kaldionice dobili su timovi ‘Džedaj’, ‘ Smradovi’ i ‘Solo Rabadžije’.

Veliki broj osvojenih poena obeležio je novo kolo HotSport fantazi lige. Prvo mesto i dalje drži ekipa ‘I tako’ Slobodana Prodana sa 615 osvojenih poena (79 u ovom kolu), dok je sada drugi tim ‘Solo Rabadžije’ Branka Nikolića sa 609 bodova (93 ovog vikenda). Na treće mesto je pao ‘Lemi’ Milana Nikolića sa 600 poena (78 ovog vikenda). Evo kako izgleda tabela prvih deset:

HotSport

Tim kola za prethodnu sedmicu po izboru sajta Premijer lige je Hiton na golu, Prodl, Blind, Britos u odbrani, Gundogan, Mekartur, Azar, Sančez sredina terena i Aguero, Boni i Žiru u napadu.

Kada je reč o najboljima ovog vikenda to su timovi “Džedaj” Ivana Stankovića sa 104 osvojena poena, “Smardovi” Nemanje Kalajdžića sa 100 poena i “Solo Rabadžije” Branka Nikolića kao igrača koji je osvojio najviše bodova među deset prvoplasiranih igrača. Oni su dobitnici nedeljnih poklona koje daruje kladionica MaxBet.

Ivan Stanković je zaradio 15.000 MaxBet freebet bodova, Nemanja Kalajdžić je osvojio 4.000 MaxBet freebet bodova, a Branko Nikolić 1.000 MaxBet freebet bodova. Dobitnike bismo zamolili da otvore, ako već nemaju, svoje naloge na MaxBetu, a potom svoj ID broj pošalju sa svog ličnog mejla nama na hotsportsrb@gmail.com. Kasnije će dobiti povratnu informaciju šta i kako…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter