0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SRPSKI REPREZENTATIVAC MENJA KLUB NA ZIMU: Za iskusnog defanzivca zainteresovan je Kristal Palas!

Objavljeno: 01.11.16 u 11:43

Prilika da sačuva odgovarajuću formu i pomogne fudbalskoj reprezentaciji Srbije u pohodu na plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Engleski premijerligaš Kristal Palas zainteresovan je za iskusnog defanzivca Čelsija i kapitena fudbalske reprezentacije Srbije, Branislava Ivanovića, preneo je danas britanski Miror.

Ivanović je ispao iz prve postave Čelsija i dobija sve manju minutažu od novog trenera londonskog kluba, Antonija Kontea, pogotovo otkako je italijanski stručnjak doneo odluku da promeni formaciju i zaigra sa trojicom igrača u poslednjoj liniji tima.

Nema sumnje da će mnogi klubovi u Engleskoj biti zainteresovani za Ivanovića, s obzirom na činjenicu da mu ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone. Miror je došao do saznanja da su prvi u red stali čelnici Kristal Palasa, koji su zainteresovani da iskoriste činjenicu da srpski reprezentativac ove sezone ne igra važnu ulogu na Stamford Bridžu. Opet, njima bi mnogo značio u odbrani, koja se nije najbolje pokazala u dosadašnjem delu sezone.

Ivanović je 2008. godine prešao u Čelsi iz moskovske Lokomotive. Sa „plavcima“ je osvojio dve titule u Premijer ligi, Ligu šampiona, Ligu Evrope, tri trofeja u FA Kupu, jedan u Liga Kupu, kao i jedan Komjuniti Šild. U dresu Čelsija odigrao je 368 utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter