1
Tenis

SKANDALOZNO: Sereni dozvoljeno da se drogira! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.16 u 22:02

Češka teniserka Klara Kukalova uzdrmala je svet tenisa najnovijim optužbama. Ona tvrdi da je Sereni Vilijams dozvoljeno da koristi nedozvoljena sredstva!

Kukalova je u izjavi žestoko napala Svetsku antidoping agenciju WADA.

– Razočarana sam jer se sve gura pod tepih. Serena koristi odobrenu supstancu od strane WADA, koja ima isti efekat kao i heroin, jer stvara euforičan osećaj. I mi sada igramo protiv navodno ozbiljno bolesne Serene, a ispostavilo se da je uzimala mnoge pilule, rekla je Ćehinja.

Ana: Molim te za nekoliko saveta! Serena: Nemoj previše da razmišljaš!

Odjednom je sve zataškano i niko više ne govori o tome. Ja sam imala alergije, a oni su odlučivali da li smem da koristim inhalator sedam ili osam puta dnevno. Bili su veoma striktni, a onda pročitate šta je dozvoljeno Sereni i normalno je da ste razočarani, rekla je Kukalova.

(Izvor:youtube/George Demarkus)

0
0

1 Komentara

  1. Ona je Amerikanka i njima je sve dozvoljeno, ni jedan kosarkas nikada ni podvrgnut doping kontroli ni na jednom svetakom prvenstvu i Olimpiskim igrama jer njima moramo verovati da im se sportisti ne stimulisu dok ostatak planete ide na ave moguce kontrole !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter