2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆEVA MUKA: Partizan dočekuje Novi Pazar bez najboljeg igrača

Objavljeno: 01.11.16 u 13:30

Zbog žutih kartona pravo nastupa protiv Novog Pazara nema najbolji strelac, a po mnogima i najbolji igrač Partizana u dosadašnjem toku seozne.

Partizan je proteklog vikenda ostvario veoma važnu pobedu na gostovanju u Surdulici protiv Radnika sa 3:1. Međutim, baš na tom meču novi žuti karton je dobio Leonardo, strelac jednog od tri pogotka. Upravo iz tog razloga, Brazilac neće biti na raspolaganju treneru Marku Nikoliću za predstojeći okršaj sa Novim Pazarom.

Leonardo je do sada postigao sedam golova i nalazi se na deobi prvog mesta najboljih strelaca u Superligi Srbije, zajedno sa Ugom Vijeirom iz Crvene zvezde i Aleksandrom Paločevićem iz Vojvodine.

Osim što će njegovim izostankom Partizan izgubiti na efikasnosti, crno-belima će nedostajati i Leonardova kreativnost na sredini terena, pa bi i stvaranje šansi mogao da bude problem.

ŽESTOK ODGOVOR IZ PARTIZANA: Čemu kukanje? Pa vi ste bili za ovakav sistem takmičenja!

No, imaju u Partizanu dovoljno fudbalera za velika dela, a tu pre svega mislimo na mladog reprezentativca Uroša Đurđevića, koji se nalazi u najboljoj formi otkako je stigao u Humsku 1.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter