0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GRONEK: Publika nosila Partizan, mi smo bili slabi pod koševima

Objavljeno: 01.11.16 u 20:19

Partizan je u još jednoj neizvesnoj završnici uspeo da pobedi Zelenu Goru sa 58:56 i zabeleži drugu pobedu u FIBA Ligi šampiona.

Igrači Zelene Gore imali su napad za pobedu, ali je Folrens nagazio aut liniju i Partizan je posle velikih problema došao do trijumfa.

JEDVA, ALI ZASLUŽENO: Partizan zabeležio važnu pobedu u Ligi šampiona (VIDEO)

– Uživanje je igrati pred ovakvom publikom i u ovakvoj atmosferi. Oni su Partizanu bili šesti igrač. Mislim da nismo smeli da dozvolimo čak 17 skokova Partizana u napadu i čak 18 izgubljenih lopti. Jednostavno, bila je dobra utakmica sa obe strane. Dali smo samo osam koševa pod obručima, to ne sme da se događa i to je ključ našeg poraza. Bili smo loši u niskom postu, a tako se utakmica ne dobija, rekao je trener Zelene Gore Artur Gronek.

– Imaju veoma dobre igrače, namučili su nas. Bila je jako teška utakmica. Umorni smo, ovo nam je deseta utakmica u poslednjih mesec dana, rekao je Kenan Karahodžić, igrač poljske ekipe.

Iz dovrane „Aleksandar Nikolić“, Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter