1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Postoje neke stvari među nama, možda bude na Tviteru

Objavljeno: 01.11.16 u 20:40

Posle dva poraza u nizu u svim takmičenjima, Partizan je, uz dosta muke, savladao Zelenu Goru u trećem kolu FIBA Lige šampiona.

Problemi postoje, ali je po treneru Partizana, Aleksandru Džikiću, pobeda najvažnija.

Videli ste sve i sami, mi izgleda ne možemo bez drame, kao da nam nedostaje igra na jednu loptu. Ovaj ritam je surov, zamorno je, iscrpljujuće. Srećom, sledeća utakmica je tek u ponedeljak. Imali smo nekoliko dužih putovanja, igrali u različitim terminima. Danas smo digli gledanost, a smanjili posećenost. Moji momci jesu pravili gluposti, ali ako to nekome smeta, šta da mu radim. Što se pre naviknemo, biće nam lakše. Oni su velika ekipa, snažna, sa dobrim šutem. Sto se našeg šuta tiče, „napredovali smo“, od 3/25 protiv Budućnosti, do 4/22. Mali koraci, ali i to je neki napredak, rekao je „Džile“

GRONEK: Publika nosila Partizan, mi smo bili slabi pod koševima

Primetno je bilo da Andrić nije dobio priliku na ovom duelu.

– Nije igrao ne zato što je povređen, već zbog nekih drugih stvari, rekao je Džikić, ali nije naveo razloge.

Džikić je otkrio da izvesni problemi postoje, ali nije hteo da otkrije o čemu se radi.

– Ako navijači kažu da igramo ružno, ja nemam problem s tim. Momci se bore, to je najbitnije. Šta da kažem Vrapcu protiv Budućnosti, ako dobije četiri kopče. Postoje neke stvari između nas, ali ja to neću otkrivati. Ako nađete na tviteru ili drugim društvenim mrežama, super, ja s tim neću izlaziti u javnost, rekao je trener Partizana.

Iz hale „Aleksandar Nikolić“, Stefan Smuđa

 

0
0

1 Komentara

  1. Dzabe Dzile vrapcu i 1000004 kopce kada je RODIO ZA FMP-e 2 ili 1, kao i Kenan (uzas od imena, SVE me podseca na turski tim iz komsiluka), a sta reci o Majstorovicu i Koprivici i Ratkovici, PA NA VANJU SU SVI KIVNI, A ON DECKO POSLE NOVICE JEDINI KIDISE I BORI SE-PRAVO JE DETE PARTIZANA !!! Pekmen sedi sa Miskom i gleda kako da uzmu Svetinju za Dz. po uzoru na coksov model kupovine „brenda“ kkcz i prisjedinjenju „delija“ i pantera, a ovaj (Misko) bi da GROBARE „OBUCE“ U ROZA BOJE, SVE GORE OD GOREG !!! ALIIII, POBEDICEMO SLUGE ZLA I IZACI NAJJACI IZ SVEGA !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter