0
Evropske lige

TORINO GOSTUJE NA DAČIJA ARENI: Mihu zanima pobeda, i ništa drugo

Objavljeno: 31.10.16 u 11:35

25 meseci je prošlo otkako su fudbaleri Udinezea poslednji put ostvarili tri uzastopne pobede u Seriji A. Večeras imaju novu priliku, ali…

Večeras na Dačija Arenu u Udinama stiže neugodni Torino.

Gosti su u prošlom kolu ispustili važne bodove u Milanu, i to u poslednjim trenucima meča, što je posebno naljutilo trenera Sinišu Mihajlovića. Srpski stručnjak je neposredno po završetku meča pošteno „naribao“ svoje izabranike. Održao je govor u svlačionici, takav da su se tresli zidovi na Đuzepe Meaci, tvrde svedoci.

To je druga uzastopna utakmica na kojoj Torino prima dva gola, ali i druga uzastopna na kojoj nije ostvario pobedu. To ga je udaljilo od vrha tabele, i Mihajlović očigledno ne može da se pomiri s tim.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

I zato, večeras u Udinama nemaju pravo na novu grešku. Svestan je toga i Mihajlović i njegovi fudbaleri. Ono što im ide u prilog jeste činjenica da Udineze nije ostvario tri uzastopne pobede još od septembra 2014. godine. Istina je da su crno-beli iz Udina bili poprilično ubedljivi na poslednje dve utakmice, ali moramo istaći da nisu imali preterano teške rivale – Peskaru i Palermo.

U Udinezeu se bore protiv neugodne tradicije, u Torinu protiv samih sebe. Na kraju, verujemo da će na ovom meču presuditi kvalitet.

Predlažemo vam opkladu X2 & 2+. Kvota 1,90 u MaxBetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter