5
Domaći fudbal

NEZAPAMĆEN SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Pogledajte ugriz na vratu igrača Sremca! (FOTO)

Objavljeno: 31.10.16 u 11:29

Svašta smo do sada videli i čuli u srpskom fudbalu, ali ovo još nismo.

Novi skandal u srpskom fudbalu stiže nam iz Čuruga gde su se u okviru Vojvođansje lige ‘Jug’ sastali Hajduk i Sremac. Krajnji rezultat bio je 2:2, ali to posle svega što se izdešavalo apsolutno nikoga ne zanima.

Naime, ‘Žurnal’ prenosi da su u poluvremenu utakmice gosti iz Vojke, kao i sudijska trojka ovog meča, dobili pretnje pištoljem!

SRAMAN POTEZ IZAŠAO NA VIDELO: Nejmar gurnuo protivnika niz stepenice!? (VIDEO)

Najnoviji primer dolazi iz Čuruga gde su viđene nemile scene pre i posle utakmice Vojvođanske lige „Jug“ između domaćeg Hajduka i Sremca (2:2).

– Nepoznato lice je prišlo na poluvremenu prozoru prostorije sa sudijama i uperilo pištolj u njihovom pravcu. Sudije nisu htele da izđu na teren dok nije došla interventna policija iz Novog Sada. Čuo sam da su trojica privedena a meč se nije nastavio 25 minuta – otrio je predstavnik Sremca, Živko Čurčin.

Zatim je nastavio sa još šokantnijim otkrićem:

– Na poluvremenu, na ulazu u zgradu, udario me je Miloš Radanović, ‘osmica’ Hajduka. Pretio je meni i mojoj porodici. Na kraju je Miloš Radanović ugrizao za vrat našeg Nemanju Antunova koji će izvaditi i lekarsko uverenje povodom incidenta – objasnio je Čurčin.

Celu priču potvrdio je i Vladan Aleksić, delegat ovog meča, a evo kako posle ujeda izgleda vrat Nemanje Antunova. Strašno…

FOTO: FK Sremac
FOTO: FK Sremac
0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter