0
Košarka

NBA: Rasel Vestbruk je ‘čudovište’! Favoriti bez puno problema, Bobi ponovo nije igrao (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.16 u 09:15

U večeri i noći nedelje na ponedeljak, odigrano je sedam utakmica najkvalitetnije košarkaške lige na svetu.

Prva zvezda večeri apsolutno bio je Rasel Vestbruk, košarkaš Oklahona Siti Tandera koji je sa novim tripl-dablom predvodio ‘gromovnike’ do pobede nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 113:96.

Vestbruk je u ovom meču postigao čak 33 poena, i upisao 12 skokova uz 16 asistencija. Na terenu je bio 34 minuta a za tri poena je šutirao 5/6. Dovoljno za nesumnjivo najbolji početak sezone, pošto je u drugom vezanom meču, a tek trećem odigranom upisao tripl-dabl.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

Od srpskih igrača jedino je Boban Marjanović imao priliku da igra, ali se on nije našao na parketu u pobedi njegovog Detroita nad Milvokijem rezultatom 98:83.

Srpski centar ponovo nije dobio minute, zbog čega su navijači i negodovali kod trenera Stena van Gandija, ali nije najjasnije zbog čega Bobi nije dobio ni minut. Njegov konkurent za mesto u timu, Andre Dramond je ostvario učinak od 20 poena i čak 23 skoka.

Trijumf su zabeležili i Golden Stejt Voriorsi, koji su u Finiksu slavili trijumf rezultatom 106:100. probudio se Kevin Durent pa je sa 37 poena bio najefikasniji, a Stef Kari imao je 28, što takođe raduje navijače ‘ratnika’.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

Zanimljivo je bilo u derbiju Teksasa u kom su se sastali Hjuston i Dalas. Trijumf su odnele ‘rakete’ poenima Džejmsa Hardena u samom finišu sa linije penala. ‘Brada’ je imao 28 ubačenih poena, dok je kod Maveriksa najbolji bio Vesli Metjuz sa 25 koševa.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, rezultati:

Detroit Pistons – Milvoki Baks 98:83
Majami Hit – San Antonio Spars 99:106
Finiks Sans – Golden Stejt Voriors 100:106
Oklahoma Siti Tander – Los Anđeles Lejkers 113:96
Hjuston Rokits – Dalas Meveriks 93:92
Memfis Grizlis – Vašington Vizards 112:103 posle produžetka
Los Anđeles Klipers – Juta Džez 88:75

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter