1
Evropske lige

KAKVA GOLČINA: Evo zašto je Muslin pogrešio izostavljanjem Adema Ljajića iz reprezentacije (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.16 u 22:14

Selektor Slavoljub Muslin ne bi smeo da izostavi Adema Ljajića sa narednog spiska reprezentativaca Srbije, ukoliko nastavi da igra na ovom nivou.

Ni dobre partije Adema Ljajića u poslednje vreme nisu naterale selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Slavoljuba Muslina, da vrati Pazarčanina u nacionalni tim. Međutim, Muslinova odluka očigledno nije uticala na sada već iskusnog 25-godišnjeg vezistu, koji je i večeras u Udinama nastavio da igra na viskom nivou.

Torino je morao da se zadovolji remijem protiv Udinezea (2:2), a bod „bikovima“ doneo je upravo Adem Ljajić, sjajnim golom u 77. minutu meča. Bio je to četvrti pogodak srpskog veziste u Seriji A.

Bravo, Ademe! Nadamo se tvom povratku u nacionalni tim.

0
0

1 Komentara

  1. Reprezentaciju treba da preuzme Dejo Radonjic i da primeni isti sistem kao u kk, ekipu ne cini pojedinac koji moze da predje 3 igraca i postigne pogodan jednom u 4 meca a nikad ne ispostuje kolegu saigraca u odbrani, treba nam skup igraca koji ce da funkcionise kao jedan, da svako zna za onog drugog sta on moze s tom loptom koju mu je prosledio, da se gine za loptu i za ekipu. Pojedinac nikad nije ispred ekipe. Reprezentacije Nemacke i Brazila su jasan i konkretan primer, setimo se proslog mundijala, kada su se susreli jedni protiv drugih..
    Brazil je tada imao pojedince koji sa loptom mogu sta pozele, – Nemacka je imala ekipu i igrace koji su bili spremni na sve jedan za drugog, i svi se secate ishoda..
    Drugi primer je nasa omlardinska repezentacija koja je osvojila zlato na mundijalu za omladinske reprezentacije, mnogo jace ekipe su pale na kolena pred nasim momcima, jer su igrali prvo za sebe, jedan za drugoga, za nasu zemlju pa tek onda za slavu i zlato

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter