0
Evropske lige

SRAMAN POTEZ IZAŠAO NA VIDELO: Nejmar gurnuo protivnika niz stepenice!? (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.16 u 11:08

Da li je moguće, čoveče?!

Barselona je u vikendu za nama teškom mukom savladala Granadu sa ‘samo’ 1:0 golom Rafinje, dok se niko iz trija ‘MSN’ nije proslavio. Posebno Nejmar, koji je osim blede partije, posle meča pokazao svoju preku narav.

Naime, Brazilac je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka ušao u raspravu sa fudbalerom Granade, inače pozajmljenim igračem iz Valensije, Rubenom Vezom, kog je u silasku sa terena gurnuo niz stepenice!?

Verovali ili ne, to je potvrdio snimak koji se tek danas pojavio na mrežama i koji je šokirao mnoge. Odmah posle ovog guranja od strane superstara Barselone, Vezo je odreagovao i došlo je do novog koškanja u hodniku, prenose španski mediji.

(Izvor: youtube / SMC Studio)

Pošto je Ruben Vez, kao što smo rekli, pozajmljeni igrač Valensije, moguće je da je rasprava bila vaš u vezi prošlonedeljnog incidenta na ‘Mestalji’ kada je Nejmar pogođen flašom u glavu od strane navijača Valensije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter