0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UROŠ ĐURĐEVIĆ: Ako budemo pravi protiv Novog Pazara, ne sumnjamo u pobedu

Objavljeno: 30.10.16 u 21:30

Tri boda u Surdulici došla su u pravo vreme za crno-bele, koji su ostvarili devetu pobedu u prvenstvu  i mirne glave se okrenuli  meču sa Novim Pazarom.

Prvi golovi pali su već u 9.  i 11.minutu (Đurđević i Leonardo), da bi Đurđević ponovo zatresao mrežu protivnika u 76. minutu i potvrdio rezultat crno-belih za 1:3 u gostima.

– Očekivali smo tešku utakmicu sa Surdulicom, ali smo je srećom dobro otvorili i već u 11. minutu poveli sa 0:2. Imali smo još dosta šansi u prvom delu da uvećamo prednost, ali ruku na srce imali su i oni. Ekipa stalno izbaci nekog pojedinca, danas sam to ja, ali je u  svemu najbitnije da smo pobedili i odneli tri boda – rekao je Uroš Đurđević za sajt Partizana.

Došao si u Partizan bez priprema i upao u klupske i reprezentativne obaveze. Da li si u jednom trenutku osetio da ti fali svežine, odnosno da dolazi do zamora?

– Tačno, došao sam u Partizan bez priprema i hvatao sam formu kroz utakmice. Protiv Niša me je već savladao malo umor, jer sam odigrao dosta utakmica za Partizan i reprezentaciju za kratak period. Nisam igrao Kup utakmici i tada sam se malo osvežio.

Drugi gol si postigao u 76. minutu.

– Jeste kiks golmana, ali moram priznati da je teren bio lošiji i lopta mu je odskočila nezgodno. Srećom po nas ispratio sam je do kraja i postigao drugi gol.

U nedelju Partizan očekuje već 15. kolo i utakmica sa Novim Pazarom.

– Novi Pazar je uvek nezgodan protivnik. Igramo na svom stadionu i ako budemo pravi, u šta ne sumnjam, mislim da ćemo ostvariti još jednu pobedu – zaključio je Uroš Đurđević razgovor za sajt Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter