0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ PRED MORNAR: Biće teško

Objavljeno: 30.10.16 u 15:50
Crvena zvezda, nakon dve evroligaške utakmice, imaće uslovno rečeno lakšeg rivala u vidu ekipe Bara.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je pred meč sedmog kola pohvalio rivala:
 
– Očekuje nas teško gostovanje u Baru protiv ekipe Mornara koja je dobro startovala u regionalnom takmičenju, a i u FIBA ligi šampiona zabeležila vrednu pobedu nad ekipom Ostendea. Ekipa Mornara predstavlja protivnika koji na svom parketu pred svojim navijačima može da bude jako dobar. Međutim, mi u jedanaestoj utakmici u ovom mesecu želimo isto – da osvojimo bodove, ali je potrebno da odigramo kvaltetno, sa dobrom koncentracijom i energijom. Očekujem na tribinama dvorane u Baru i naše navijače, koji bi nam svakako pomogli da dođemo do novih bodova  i prebrodimo ovog gostovanje, istakao je Radonjić za zvanični sajt kluba.
 
Pored Radonjića, i Branko Lazić je istakao da crveno-bele ne očekuje ni malo lak zadatak:
 
–  Pred nama je svakako teška utakmica. I zbog kvaliteta protivnika, ali i činjenice da igraju pred svojim navijačima u svojoj dvorani, takođe i zbog toga što je nama ovo već 11.meč u mesecu oktobru. Međutim, želimo da ostanemo neporaženi i nakon sedmog kola ABA lige, a to ćemo moći samo ako odigramo dobru timsku utakmicu, rekao je Lazić,
 
Nakon ovog susreta, Zvezdu očekuje duel protiv Baskonije u petom kolu ovogodišnjeg izdanja Evrolige.
 
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter