0
Fudbal

OBRUKAO SE, PONOVO: Bivši igrač Partizana častio protivnika novim golom (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.16 u 00:30

U Partizanu slave dan kada su doneli odluku da raskinu saradnju s njim.

Stigao je u Partizan kao veliko pojačanje iz Brazila. Međutim, samo nekoliko utakmica u crno-belim dresu bilo je dovoljno da shvatimo da nema tu ni „p“ od pojačanja. Brazilac je bio veliki promašaj.

Spekulisalo se da će Fabrisijo Dornelas napustiti Partizan i karijeru nastaviti u inostranstvu. Bio je u opticaju i jedan klub iz Lige šampiona, ali na kraju je ipak usledio transfer u – Rumuniju.

Verovali su u Astri da su njegovim angažovanjem napravili dobar posao. Verovali, dok nije odigrao nekoliko utakmica u njihovom dresu. Već danas, Dornelas je zamenjen na poluvremenu meča sa Dinamom u Bukureštu, nakon što je napravio kardinalnu grešku i još jednom u nizu poklonio gol protivničkom timu.

Astra je na kraju izvukla bod, i to sa igračem manje u četvrtom minutu sudijske nadoknade – 2:2. Što se Dornelas tiče, njegova epizoda u evropskom fudbalu večeras bi mogla da bude završena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter