9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI JE SIKIMIĆ IGRAO RUKOM? Gol Zvezde o kom će sigurno biti reči (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 30.10.16 u 16:27

Crvena zvezda je povela u 48. minutu golom Predraga Sikimića, ali će o ovom golu sigurno još neko vreme biti govora.

Sikimića je, naime, nakon intervencije fudbalera Rada u kaznenom prostoru, lopta pogodila u ruku, nakon čega je došla do Ruiza, čiji šut je golman Građevinara odbio nazad u polje, ali je ona došla do Sikimića, kom nije bilo teško da je plasira u gol za prednost Crvene zvezde.

Mada, trebalo bi istaći i da je ruka Sikimića bila u takozvanom „prirodnom položaju“, kao i da je bio napucan, ali svejedno, nema sumnje da će fudbalski duhovi ponovo biti uzburkani.

(Youtube/AM Video7S)

Da li je gol Predraga Sikimića regularan?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

9 Komentara

  1. Džabe se polemiše o svemu,mogao je i rukom da je ubaci u gol, i bio bi gol. Ako ekipa nije sklanjalica onda je sudija padalica. Pašće dva-tri meča i idemo dalje prema tituli. Pa ljudi, i fudbalski i košarkaški klub im vode dva mafijaša koji su pod zaštitom Aleksandra ,,VELIKOG,, samozvanog i poštenog.

    0
    0
    Odgovori
  2. A da je ovako nesto uradio fudbaler Rada, on bi dobio i zuti karton, a posto je igrac Crvene Zvezde, jebi ga, premijerova mezimica je to.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa iz aviona se vidi da je igrao rukom. To je nevidjeno sta sve se radi u Srbiji, samo da bi Zvezda bila prvak.

    0
    0
    Odgovori
  4. Suvisno je komentarisati zvezdine utakmice. Uvek komedija. Pogledajte samo onog igraca koji reklamira da je Sikimic u ofsajdu. Toliko je zainteresovan da intervenise kao da se nalazi na drugoj planeti. Sto se tice ruke to je barem ocito za svakoga osim za sudiju.

    0
    0
    Odgovori
    • A juce golman Radnika,kako je promasio loptu,kad ste vec bili peceni za izjednacenje?Sve regularno,nije namerno?Svaki potez Zvezdinih protivnika gledate kroz lupu a vase ne vidite.Najveci licemeri su franjevci sa JNA.Inace,lopta je udarila Sikimica blizu ramena,sto je napucana i nikako ne moze biti penal.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter