3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAOSAVLJEVIĆ: Vijeira neće izdati Zvezdu, spasli smo mu karijeru

Objavljeno: 29.10.16 u 10:04

Sve je izvesnije da će Vijeira na leto napustiti Zvezdu, već mu je nađena i zamena, ali često je pitanje i kako će se to dogoditi.

PROMENE U ZVEZDI: Momak problematičnog temperamenta zamena za Vijeiru? (VIDEO)

Naime, njemu ugovor ističe 2017. godine i ako ne potpiše novi ugovor, Zvezda od njegovog transfera neće dobiti ništa!

Na „Marakani“ su planirali da prodajom Portugalca zarade oko tri miliona evra. „Crveno-belima“ vreme ističe, jer prema pravilima FIFA, Ugo će već u decembru moći da pregovara sa drugim klubovima bez dozvole Zvezde.

Međutim sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević je ubeđen da će se Vijeira odužiti klubu.

– Ugo Vijeira neće napustiti Crvenu zvezdu bez obeštećenja jer je svestan da smo mu spasli karijeru. Niko u klubu ne razmišlja da će Vijeira izdati Zvezdu, nema govora o tome. Svestan je i Ugo da ga je Zvezda na neki način vratila u život što se tiče fudbala, pa ni on ne razmišlja o tome da ode kao slobodan igrač. U pregovorima smo s Ugom. Njemu ugovor ističe u junu, mi smo mu ponudili nešto, on traži nešto više. Nadam se da ćemo se naći negde na sredini, rekao je Raosavljević za Informer.

Vijeirin zastupnik Srđan Jeremić rekao je za Informer da u ovom trenutku ne zna dokle su stigli pregovori s Vijeirom, što je unelo trunku sumnje da bi najgori scenario za Zvezdu ipak mogao da se desi.

– Ne znam zaista šta da vam kažem u ovom trenutku u vezi sa Vijeirom. Nisam u toku, kratko je poručio Jeremić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter