0
Domaći fudbal

NIKOLIĆ NAKON POBEDE U SURDULICI: Zaslužena i vrlo važna pobeda Partizana

Objavljeno: 29.10.16 u 20:26

Trener Partizana, Marko Nikolić, rekao je da je njegova ekipa zasluženo došla do pobede u Surdulici i istakao da crno-beli mogu i bolje od ovoga.

Partizan je danas opravdao ulogu favorita u Surdulici, pošto je u prvom meču 14. kola Superlige Srbije savladao Radnik sa 3:1.

Prvo poluvreme je stvarno bilo dobro – dva gola, imali smo još jednu stopostotnu šansu, prečku, kontrolu igre… Onda smo ušli u drugo poluvreme, protivnik nas je dosta gađao dugim loptama, nismo dobro odgovorili na tu skok igru, ali je treći gol prelomio, rekao je Nikolić za Arenu Sport nakon meča u Surdulici.

Crno-beli su danas ostvarili pobedu na jednom od najneugodnijih gostovanja u ligi, pa tako u narendom kolu, na domaćem terenu, znatno rasterećeniji mogu da uđu u meč sa Novim Pazarom.

– Kada se sve sabere i oduzme, zaslužena i vrlo važna pobeda Partizana. Bitno je da smo ovo teško i neprijatno gostovanje stavili ad akta i da se okrećemo poslednjoj utakmici u ovom ciklusu, meču protiv Novog Pazara na našem stadionu. Imamo osam dana do te utakmice, imamo vremena da zalečimo ova tri povređena igrača i neke od danas i da nastavimo da radimo jer Partizan može da igra i bolje od ovoga, zaključio je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter