2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE U ZVEZDI: Momak problematičnog temperamenta zamena za Vijeiru? (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.16 u 14:13

Abednego Teteh, 26-godišnji napadač Bečem Junajteda, nalazi se na meti Crvene zvezde.

Naime, kako javlja portal „ghanasoccernet.com“, ovaj Ganijac se nalazi na meti crveno-belih, i očekuje se da pregovori otpočnu uskoro.

Pored šampiona Srbije, za ovog fudbalera interesovanje je pokazao i Al Hilal iz Sudana, koji je spreman da plati, prema pisanju ovog medija, „veliku sumu novca“ za napadača.

Teteh inače želi da napusti Bečem Junajted, jer ga je klub kaznio nakon što je u medijima pričao o stvarima koje se nisu svidele upravi.

Za reprezentaciju Gane je prošlog meseca odigrao prvi i za sad jedini meč.

Ukoliko zaista stigne u Beograd, pretpostavlja se da bi došao kao zamena za Huga Vijeiru, koji još uvek nije produžio ugovor sa Crvenom zvezdom i može da napusti klub na kraju sezone kao slobodan igrač.

(Youtube/Kennethlite Lite)

0
0

2 Komentara

  1. Ajde bre novianri ne lupajte gluposti niko i ne zna u zvezdi za ovog strucnjaka a vi pricate da menja Huga.Kao prvo Hugo potpisuje novi ugovor a kao drugo proslo je vreme kada su menadzeri na MAJKE MI dovodili Zvezdi igrace.Vodite ga u Donji Srem nek igra tamo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Cekajte ljudi „Zvezda se pojacava izgracem Becem Junajteda“ iz Sudana?!?Usao sam da pogledam video ovag „Maradone“ i samo sto se nisam stropostao sa stolice pa on igra na nekoj livadi totalno amaterski fudbal,o cemu se ovde radi sta je bre ovo?!?!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter