0
Domaći fudbal

PETRIĆ RESPEKTUJE MLADOST: Jedna od najtežih utakmica do kraja polusezone

Objavljeno: 28.10.16 u 15:52

Čukarički u nedelju, 30. oktobra gostuje ekipi Mladost iz Lučana.

Šef stručnog štaba FK Čukaričkog Gordan Petrić ocenio je pred gostovanje ekipi Mladosti iz Lučana da je predstojeći meč 14. kola možda najteža utakmica za njegovu ekipu do kraja polusezone.

– Još jedna teška utakmica za nas i izuzetno težak protivnik. Možda je ovo jedna od najtežih utakmica koja nas očekuje do kraja polusezone. Ekipa Mladosti je takmičarska i zna da igra na rezultat. Imaju iskusnog trenera koji je dugo u ovoj ligi i koji izuzetno poznaje igrače, rekao je Petrić na konferenciji za novinare u klubu.

Čukarički u nedelju, 30. oktobra gostuje ekipi Mladost iz Lučana u utakmici koja počinje od 17 časova. Petrić je istakao da ekipa treba da se koncentriše na svoj posao „koji ćemo igračima prezentovati koliko sutra“ i ako oni budu ispunili sve što budemo hteli od njih neće biti problema.

– U ovom trenutku radimo tako da nadmudrimo protivnika i skupljamo bodove. Ako mene pitate voleo bih da bude standardnih deset, ali u našoj situaciji možda moramo da uradimo i nešto što nije popularno za igrače, ali moramo da nadjemo kombinatoriku, odgovorio je Petrić na pitanje novinara o promenama startnih igrača u poslednjih nekoliko utakmica.

Petrić je rekao da je za njega kao trenera veoma bitno što se na teren vraća Petar Bojić i u konkurenciji je za utakmicu u nedelju i podsetio da Obeng Regan neće biti u ekipi zbog kartona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter