1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Budućnost ambiciozna, imamo manjak vremena

Objavljeno: 28.10.16 u 16:14

Košarkaši Partizana u subotu od 21 čas u Hali sportova na Novom Beogradu igraju protiv Budućnosti u sedmom kolu ABA lige, a trener Partizana je istakao da tim iz Podgorice ima velike ambicije:

– Budućnost ima velike ambicije ove sezone, njihov sastav je jasan pokazatelj toga. U rotaciji imaju osam vrlo iskusnih igrača, uz njih i najtalentovanije crnogorske mlade igrače. Sigurno su iskoristili slobodnu sedmicu u Evropi da se spreme za nas. Mi nažalost imamo manje vremena za pripremu, ali daćemo sve od sebe. Verujem da će navijači napuniti Halu sportova, izjavio je Aleksandar Džikić za sajt kluba.

Pored njega, i Frenk Robinson veruje da neće biti lako, ali da će dati svoj maksimum:

– Susrećemo se sa ekipom koja je od početka sezone u dobroj formi i koja je pokazala velike ambicije. Na nama je da se posle meča u Istanbulu što bolje pripremimo i  damo svoj maksimum pred našim navijačima, istakao je Robinson.

Obe ekipe su do sad neporažene, tako da će jedna prekinuti savršen niz od početka sezone.

SLUČAJ ‘MAJICE’: Valeri Božinov otkrio otkud majice u svlačionici Partizana

0
0

1 Komentara

  1. Kao sto su dosle 6 uzastopne pobede,potpuno neocekivano,od kojih su 3 tekme bile izgubljene,tako ce sada doci mozda isto toliko uzastopnih poraza.Mozda ne bas svih 6 ali naredne 4 utakmice sigurno se gube jer se igra protiv znatno jacih protivnika a ta cetvrta je neugodno gostovanje,gde se redovno gubi,iako protivnik nije nesto kvalitetniji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter