7
Evroliga

FOTO: KK. Crvena zvezda

MA, KAKAV NBA! Evo šta kaže Nejt Volters posle prvog susreta sa Delijama (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.16 u 09:52

Najnovije pojačanje Crvene zvezde ne krije emocije posle prvog doživljaja atmosfere koju su navijači napravili protiv Barselone.

Posle meča Volters je rekao da ovakvu atmosferu nije video apsolutno nigde, ni u Turskoj, a posebno ni u NBA ligi gde je igrao.

– Igrao sam u Turskoj gde je atmosfera takođe vatrena, ali ovo je nešto drugačije. Ovoga nema ni u NBA, jedva čekam da zaigram pred ovakvim navijačima. Ovakva atmosfera uvek tera da se pruži maksimum. Ekipa je odigrala odlično, pre svega u odbrani, radujem se što ću biti deo ove ekipe – rekao je ushićeni Nejt Volters, a prenosi ‘SrbijaDanas’.

MAESTRALNO: Dženkins kao Teo, Gudurić razbio Barsu (VIDEO)

Navijače sada najviše zanima kada će plejmejker sa NBA pedigreom debitovati za crveno-bele.

– Ne znam da  li ću debitovati u petak protiv Panatinaikosa ili u ponedeljak protiv Mornara, odluku će doneti trener – rekao je Volters

Delije su nastavile svoju tradiciju, ponovo su nadjačale himnu Evrolige, što je samo jedan od momenata koji su verovatno oduševili Voltersa:

(Izvor:youtube/DSBEOGRAD - Делијe Север Београд)

0
0

7 Komentara

  1. Zbogom majko odvede me cu..rva, niti pegla, niti zna da kuva, da se spasim, TI moli se Bogu, cu..rva je al’ ja bez nje ne moguuuu .!. XXAAXXAA .!.
    KADA NEMA NJEEE
    DOBAR JE I FMP-eeeeee
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • Vi ste se naplakali za sve.navijali za fmp sve ste probali!sad preko bartija prete da Partizan nece igrati evroligu jer je odbio kup,a svi su prjetili da reprezentacija nece ici na igre ako neki klub igra u kupu i pazi kad je partizan odustao onda fmp il zvezda ko zna ko je tu vise ko moze u kup.drzava vucic drzavna kasa fmp

        0
        0
        Odgovori
        • A ti gledash i ne verujesh!!! Bar imate za koga da navijate, da ne kazem protiv koga, xexe!!! Do skoro ni vi niste znali za koga navijate, da li za Partizan ili Igokeu,ili si to samo sanjao!!! Pozdrav, i shto bi rek’o Luis: obrishi suze mala moja…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter