0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Nismo bili dovoljno agresivni

Objavljeno: 27.10.16 u 00:29

Ekipa Partizana doživela je prvi poraz u takmičarskim mečevima u ovoj sezoni. Bolji od beogradskog kluba bio je turski Bešiktaš.

Ekipa Paartzna odolevala je u prvom poluvremenu, ali onda se domaćin odvojio u trećoj četvrtini i povratka u meč više nije bilo.

FIBA LŠ: Prvi poraz Partizana u sezoni, Bešiktaš ubedljiv (VIDEO)

– Izgubili smo od veoma dobre ekipe, verovatno najbolje u ovoj grupi. Znali smo kakav domaći teren ima Bešiktaš. U košarkaškom smislu, bilo smo spremni za to. Ali, napravili smo neke neobjašnjive greške u napadu koje su dovele do toga da nas kazne. Oni su tim koji je orijentisan na ‘pik en rol’, protiv takvih napada morate da budete agresivni. A mi to nismo bili tokom celog meča. Pogodili su neke teške šuteve, mi smo napravili neke greške i oni su pobedili, istakao je Džikić.

Crno-beli naredni meč igraju u subotu, 29. oktobra od 21 čas, kada u okviru ABA j.t.d. lige dočekuju Budućnost Voli u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter