5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TUŽNA SLIKA SA MARAKANE: Delije, gde ste? (FOTO)

Objavljeno: 26.10.16 u 16:50

Crvena zvezda posle prvih 45 minuta igra ‘samo’ 0:0 protiv BSK Borče u atmosferi kakva dugo nije viđena na našem najvećem stadionu.

Naime, stadion ‘Rajko Mitić’ dugo nije bio ovako sablasno prazan. Na severnoj strani, gde se okupljaju najvernije pristalice Crvene zvezde, nalazi se nikad manji broj onih najupornijih navijača, koji su koliko je to bilo u njihovoj moći, bodrili svoje igrače na terenu.

Međutim, i tu su Delije zakazale, jer su navikli da se pojavljuju u znatno većem broju na utakmicama Fudbalskog kluba.

Opravdanje se može pronaći u činjenici da se već od 19 časova u beogradskoj Kombank areni igra evroligaška utakmica između košarkaša Crvene zvezde i Barselone, kao i u terminu današnjeg meča, pošto se još uvek mnogi nisu ni sa posla vratili.

U svakom slučaju, nesvakidašnja slika za naš najveći stadion i utakmice Crvene zvezde.

viber image 2
FOTO: HOTSPORT
viber image 3
FOTO: HOTSPORT
viber image
FOTO: HOTSPORT

0
0

5 Komentara

  1. Na poslu smo. Cuj gde smo. Za razliku od nekih ciji je posao da dolaze na tribinu jer dobijaju pare za to, mi normalni navijaci imamo drugi posao i radimo i bavimo se legalnim poslovima, a na tribinu dolazimo da navijamo. Sve dok ima onih koji dolaze na tribinu i dobijaju pare za to, nas pravih navijaca koji dolaze da navijaju iz ljubavi prema klubi bice sve manje. Toliko…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Пуно ко маракана! Делијееее, Авакари на Марокану!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter