5
Evroliga

STEFAN PENO: Voleo bih da bar minut izađem na parket Arene, Zvezda je…

Objavljeno: 25.10.16 u 20:27

Košarkaši Barselone stigli su u Beograd gde ih sutra od 21 čas u prepunoj Kombank areni očekuje duel sa Crvenom zvezdom u okviru 3. kola Evrolige.

Po sletanju Katalonaca na aerodrom „Nikola Tesla“ najzanimljiviji za naše medije bio je mladi srpski plejmejker Stefan Peno, momak koji sve češće dobija šansu od trenera Jorgosa Barcokasa.

– Dolazimo u Beograd posle pobede u ACB ligi, ali i poraza u Evroligi. Spremni smo za duel sa crveno-belima. Biće teško, svi smo toga svesni. Zvezda je jaka ekipa, koja ima šanse da se domogne Top 8 faze. Gledao sam ih u ABA ligi i Evroligi. Igraju sa puno energije – rekao je Peno za Blic.

ZNA ŠTA IH ČEKA U ARENI: Trener Barselone silno nahvalio Delije pred gostovanje u Beogradu

Mladi Srbin je istakao da mu je velika želja da odigra koji minut u Areni pred možda i najbučnijom publikom u Evropi.

– Prvi put ću igrati u “Areni”, imam želju da se na parketu nađem bar nekoliko minuta. Ako me trener pusti, daću sve od sebe da iskoristim šansu – zaključio je Peno.

0
0

5 Komentara

  1. Ovog GdK mora da su ponovo pustili na produzeni vikend iz Laze ili im je opet sam pobegao.Krece sa idiotskim porukama,salje po 3 iste i sam sebi se smeje.Neizleciv slucaj.

    0
    0
    Odgovori
  2. STA JE..???!!! .!. XXAAXXAA .!. zVEZDA je vestacka frankenstajn tvorevina i mutant projekat eksploatatora lim. proizvoda ili izrabljivaca skupljaca sek. sirovina, bez istorije, imena i grba, kao i izvornih predstavnika rom. nacion. manjineeee .!. XXAAXXAA .!. Sada su panteri koji pustaju cudneee KRIKKKEEEE .!. XXAAXXAA .!. KRESTAVCIIIIIIIIIII IIIIIII IIII

    0
    0
    Odgovori
  3. STA JE..???!!! .!. XXAAXXAA .!. zVEZDA je vestacka frankenstajn tvorevina i mutant projekat eksploatatora lim. proizvoda ili izrabljivaca skupljaca sek. sirovina, bez istorije, imena i grba, kao i izvornih predstavnika rom. nacion. manjineeee .!. XXAAXXAA .!. Sada su panteri koji pustaju cudneee KRIKKKEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. STA JE..???!!! .!. XXAAXXAA .!. zVEZDA je vestacka frankenstajn tvorevina i mutant projekat eksploatatora lim. proizvoda ili izrabljivaca skupljaca sek. sirovina, bez istorije, imena i grba, kao i izvornih predstavnika rom. nacion. manjineeee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter